Eläin on syvällä meissä

Tänä aamuna meditatiivinen ja synkkä dokumentti luonnosta nielsi minut omaan tarinaansa kokonaan. Täysi kahvia kahvikuppini pikkuhiljaa oli jäähtymässä. Minä kuljin musta-valkoisissa metsissä, lensin lintujen perässä, leikin karhun kanssa. Raskas ja koskettava musiikki voimisti sitä hetkeä, olin sen hetken omistuksessa. Mitään ei jäänyt tähän todellisuuteen vain kehoni. Itse olin muualla.

”Eläin on syvällä meissä.” (05:34)

”Eläimet elävät hetkessä.” (16:33)

”Eläin vain on.” (17:24)

Poeettinen dokumentti ihmisen ja eläimen välisestä rajattomasta yhteydestä kertoja luontovalokuvaaja ja kirjailija Heikki Willamo. Musiikki Verneri Pohjola ja Mika Kallio. O: Perttu Saksa.https://areena.yle.fi/1-4347939

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s