Eläin on syvällä meissä

Tänä aamuna meditatiivinen ja synkkä dokumentti luonnosta nielsi minut omaan tarinaansa kokonaan. Täysi kahvia kahvikuppini pikkuhiljaa oli jäähtymässä. Minä kuljin musta-valkoisissa metsissä, lensin lintujen perässä, leikin karhun kanssa. Raskas ja koskettava musiikki voimisti sitä hetkeä, olin sen hetken omistuksessa. Mitään ei jäänyt tähän todellisuuteen vain kehoni. Itse olin muualla.

”Eläin on syvällä meissä.” (05:34)

”Eläimet elävät hetkessä.” (16:33)

”Eläin vain on.” (17:24)

Poeettinen dokumentti ihmisen ja eläimen välisestä rajattomasta yhteydestä kertoja luontovalokuvaaja ja kirjailija Heikki Willamo. Musiikki Verneri Pohjola ja Mika Kallio. O: Perttu Saksa.https://areena.yle.fi/1-4347939

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s