Minä ja Luojani

Minulla on Minä ja Luojani. Olemme toisellemme turvasatamia maan päällä, maan alla ja sen yläpuolella. Sinä minussa ja minä sinussa. En ole muuhun sidoksissa, kuin itseeni ja sinuun. Meitä ei voi satuttaa. Meitä ei voi hävittää. Meitä ei voi tuhota. Sinä minussa ja minä sinussa. Raavi ihoni metallilangalla. Revi verisuonet ruumiistani irti. Heitä murskattuja niveliä, luita tuijoittaville tyhjyyteen susille. Pysyn liikkumattomana luojani minussa. Levitetty ruumiini on ravinto muille.

Sinä

Minussa

Ja

Minä

Sinussa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s