Maamme palvelija

kuin villi kissa hyppäsit eteeni häntäsi on kovana tahdot viereeni revin sinusta ihmisen kuoren irti puhallan sinuun päin kosteutta suoraan maan alta saat luvan lähestyä sen pintaa kuulla sen ääntä selkärankasi pitkin kuoriutuu piikit äänettömillä askeleellasi sukellat pimeyteeni tähtien alla puista ei ole sinulle varjoa olet itse varjona pimeydelle nappaa ravintosi palasen kauneimmat kuiskaukset maan alta pääsevät sen pinnalle lävitsesi yön ja kuun jälkeen etsit ihmisen puvusi se on tuhkana maan päällä tuulen ja ravinnon ahmittuna jäät tänne tänne sinä kuulut maamme palvelijana слышишь что я сказала слышишь ты понял слышишь maamme palvelijana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s