Runokino & Häiriö/Disorder


Runokino jakoi videoni Häiriö/Disorder some-kanavillaan:

Vita Linfast: Häiriö / DisorderVita Linfast, sana-, ääni- ja ilmaisutaiteilija loi omintakeisen videon ilman sanoja. Runokieli puhuu siinä väkevästi kuvien ja musiikin kautta sekasorron kokemuksesta. Video on toteutettu mielenkiintoisesti yhdistelemällä valokuvia, piirustuksia ja musiikkia. Teos on monitulkintainen, kun sanat eivät toimi kuva- ja äänimaailman tulkkina.

Runokino syntyi Poetry Fotogenic Teamin ideasta saada eri runoilijoiden ja runovideotaiteilijoiden sekä videorunotaiteilijoiden videoita samalle sivustolle, josta ne on helppo löytää. Sivu luotiin Runokuun innoittamana.

https://poetryfotogenicteam.wixsite.com/poetryfotogenicteam?fbclid=IwAR2yTq0k-GHdSyuE5aZmTD2ZgFtDtFukpc7VOAroykWUOvyStX0rTqicqnU